Veel gestelde vragen

Je kan zeker bij ons terecht, we hebben spelers van verschillende niveaus. 2 keer per seizoen organiseren we een drietal sessies van telkens 1 uur voor beginnende spelers.

Competitiespelers zijn zeker welkom. We hebben een achttal ploegen in de provinciale competitie en 4 ploegen in de veteranen (voor spelers van 35 of ouder) competitie. Als competitiespeler moet je geen extra lidgeld betalen, de shuttles voor de competitie worden door de club voorzien en je krijgt een polo van de club. We verwachten van jou enkel dat je je engageert als competitiespeler en steeds in clubpolo competitie speelt.

Dat kan zeker, we hebben veel spelers die alleen komen spelen. Je vindt altijd wel iemand waar je mee kan spelen. De meeste spelers geven de voorkeur aan dubbelspel, en er worden constant nieuwe duo’s gevormd die dan tegen elkaar spelen.

Nee, wij huren zelf onze velden van de stad Antwerpen en mogen niet onderverhuren. Je kan dus bij onze club geen velden huren of reserveren. Je kan wel lid worden van onze club, als lid kan je komen spelen zoveel je maar wil (op onze speeldagen)

Op de lidgeld pagina kan je terugvinden hoe laag ons lidgeld wel is.

Je kan eens éénmalig vrijblijvend gratis komen proberen om zo de sfeer in onze club eens te ervaren. We vragen je wel om ons dit op voorhand te laten weten, bij voorkeur via ons contactformulier. Op die manier zorgen wij er voor dat er zeker iemand aanwezig is om je meer uitleg te geven.

Je moet niet reserveren wanneer je wil komen spelen. Als lid van onze club kan je tijdens onze speelmomenten komen spelen wanneer het voor jou het beste past.

We verwachten dat je speelt in sportkledij en hiermee bedoelen we:

  • Sportschoenen voor binnen: je sportschoenen moeten proper zijn, er mag geen zand of gravel aan hangen. Sportschoenen met zwarte zolen worden ook afgeraden, deze kunnen zwarte strepen op vloer achterlaten.
  • Een combinatie van een sportshort, sportrokje, trainingsbroek of sweater zijn het beste. Sporten in een jeans is niet ideaal en wordt dus niet aanbevolen.

Je brengt je eigen racket mee, is het de eerste dat je komt dan kan je van ons een racketje lenen

Je brengt ook best eigen shuttles (plastic pluimpjes) mee, we verkopen in de club kokers van 6 plastic shuttles voor een democratische prijs.

Op alle locaties waar we spelen zijn er kleedkamers en douches aanwezig.

We raden je wel aan om geen waardevolle spullen achter te laten in de kleedkamer. De meeste leden laten hun kleren in de kleedkamer achter, maar zaken zoals portefeuille, smartphone en handtas worden best meegenomen in de zaal.