Info

9e PBA Recreanten Teamontmoeting

Op zondag 5 februari 2012 van 12 tot 19 uur wordt in sporthal Plantin Moretus een recreanten teamontmoeting georganiseerd.

Een team heeft een naam (liefst iets ludiek) en bestaat uit 2 heren en 2 dames, allen met een R-statuut (recreantenstatuut). Men hoeft dus geen lid te zijn van de VBL.

Er wordt gestreefd naar het vormen van pools van 4 teams. Deze teams spelen allen op hetzelfde veld. Elk team speelt 1HD, 1DD en 2GD per ontmoeting, m.a.w. elk lid van een team speelt 2 wedstrijden per ontmoeting. Na het beëindigen van de pool wordt een rangschikking opgemaakt en gaan de eerste en tweede verder in een nieuw gevormde pool. Hetzelfde voor derde, vierde enz.

Er wordt gespeeld gedurende 15 minuten waarna de stand wordt genoteerd. Men stopt dus bij 21 of 30 maar kan verder spelen (een nieuwe game aanvangen ) tot de tijd om is. Het aanvangen en beëindigen van de wedstrijden wordt met een geluidssignaal aangegeven.

Het inschrijfgeld bedraagt €20 per deelnemend team en is ter plaatse te betalen door de teamverantwoordelijke.

Inschrijven kan bij Hugo Van de Wyngaert uitsluitend per e-mail op het adres hugo.vandewyngaert@skynet.be met vermelding van de teamnaam. Een club kan meer dan één team inschrijven!

Alle teams worden op 5 februari om 11u 30 in de sporthal verwacht. De sluitingsdatum van de inschrijvingen is vrijdag 27 januari 2012.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.