Tornooi geannuleerd

Beste Spelers,

De Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen hebben na intern overleg beslist om alle badmintontornooien en competities op nationaal, regionaal en provinciaal niveau tot en met 19 april 2020 niet te laten doorgaan.

De federaties volgen hiermee de richtlijnen op federaal, regionaal en/of lokaal niveau om de verspreiding van het coronavirus in ons land zoveel mogelijk tegen te gaan en te vertragen.

Cher joueur,

La Fédération Royale Belge de Badminton, la Ligue Francophone Belge de Badminton et Badminton Vlaanderen ont décidé après consultation interne de ne pas poursuivre tous les tournois et compétitions de badminton aux niveaux national, régional et provincial jusqu’au 19 avril 2020.

Les fédérations suivent les directives au niveau fédéral, régional et / ou local pour prévenir et ralentir autant que possible la propagation du coronavirus dans notre pays.

Dear player,

The Royal Belgian Badminton Federation, the Ligue Francophone Belge de Badminton and Badminton Vlaanderen have decided after internal consultation to cancel all badminton tournaments and competitions at national, regional and provincial level until April 19, 2020.

The federations follow the guidelines on federal, regional and / or local level to prevent and slow down the spread of the coronavirus in our country as much as possible.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.