Activiteiten oktober

Kenningsmakingtornooi op 2 oktober

Naar jaarlijkse traditie plannen we dit jaar ook een “kennismakingstornooi”. De bedoeling van dit tornooitje is dat iedereen elkaar wat beter leert kennen. We beginnen om 21:00 uur en spelen ongeveer 1,5 uur. Voor 21:00 en na 22:30 kan vrij gespeeld worden.

De regels:

  • iedereen die aanwezig is wordt verzocht deel te nemen.
  • iedereen trekt voor elke match een kaart uit een boek speelkaarten, de matchen worden gevormd door spelers met dezelfde kaart, waarbij de “roden” tegen de “zwarten” spelen, dus als voorbeeld de spelers met ♦ 3 en ♥ 3 spelen tegen ♠ 3  en ♣ 3 op veld 3.
  • er worden “wedstrijden” gespeeld van beperkte duur.(10-15 minuten)
  • na elke match trekt iedereen een nieuwe kaart en worden er dus nieuwe matchen gevormd.

Initiatie voor beginnende spelers

Dit is een training voor mensen die juist gestart zijn met badmintonnen. In 3 sessies van ongeveer een uur wordt de basis van het badmintonspel uitgelegd.De initiatie is gratis en gaat door op woensdagen 9, 16 en 23 oktober, telkens van 21:00 tot 22:00
Maximum een 20-tal deelnemers.
Wie wil deelnemen stuurt een mailtje naar secretaris@amateursbadminton.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.