Info

Info oktober

Beste clubleden, Allereerst wil ik iedereen bedanken die zijn lidgeld reeds in orde heeft gebracht. We zouden het bijzonder tof vinden indien ierdereen tegen het einde van september zijn/haar lidgeld betaald heeft. Vanaf donderdag 19 oktober kunnen we op donderdag pas vanaf 21 uur beginnen spelen, dit blijft zo tot donderdag 29 maart. Op de laatste algemene ledenvergadering werd er voorgesteld om ‘clinics’ te organiseren, waarbij een meer ervaren speler een wedstrijd speelt met minder ervaren spelers en tijdens deze wedstrijd tips en trics geeft. We hebben momenteel 2 kandidaten die dit willen doen, vrijwilligers mogen zich steeds aanmelden. We gaan de clinics in de maand november organisereb.

Woensdag  27 september 21:00 – testavond rackets

Op woensdag 27 september komt Belvu langs met hun gamma aan Yonex en Victor rackets. Zij geven niet enkel een uitstekend overzicht van de rackets, maar jullie krijgen ook de kans om alle rackets te testen en op die manier te weten te komen welke racket je het beste ligt. Belvu steekt hier best wat tijd en moeite in, ik hoop dan ook heel wat geinteresseerde leden aanwezig te zien.

Woensdag 4 oktober – kennismakingstornooi

Naar jaarlijkse traditie ook dit jaar weer een kennismakingstornooi. De bedoeling van dit tornooitje is dat iedereen elkaar wat beter leert kennen. De regels:

  • iedereen die aanwezig is wordt verzocht deel te nemen, we starten om 21 uur
  • iedereen trekt voor elke match een kaart uit een boek speelkaarten, de matchen worden gevormd door spelers met dezelfde kaart, waarbij de “roden” tegen de “zwarten” spelen, dus als voorbeeld de spelers met ♦ 3 en ♥ 3 spelen tegen ♠ 3  en ♣ 3 op veld 3.
  • er worden “wedstrijden” gespeeld van beperkte duur. (10-15 minuten)
  • na elke match trekt iedereen een nieuwe kaart en worden er dus nieuwe matchen gevormd.

Thuiswedstrijden competitie

Zoals jullie kunnen zien zijn er deze maand 3 donderdagen dat er 2 ploegen moeten spelen, wat wil zeggen dat er slechts 4 velden over blijven om vrij te spelen.

do 5. okt20:00 – 23:30Bacss 1 – Amateurs 1

21:00 – 23:30Amateurs 2D – Bacss 2D
do 12. okt21:00 – 23:30Amateurs 2G – De Nekker 4G

21:00 – 23:30Amateurs 3G – Smash 1G
do 19. okt21:00 – 23:30Amateurs 1D – Klein Boom 2D

21:00 – 23:30Amateurs 1H – Klein Boom 2H
do 26. okt21:00 – 23:30Amateurs 1H – De Nekker 4H

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.